vineri, 19 martie 2010

Prin noi înşine, ACUM


Mi-am permis să folosesc mesajul lui Crin Antonescu, pentru că doresc să fac un apel la tinerii care îmi citesc blogul şi care au afinităţi sau simpatii liberale, să vină în tânara echipă liberală, fie ea ieşeană sau din orice colţ al ţării.
Suntem cel mai vechi partid politic din România (fondat la 24 mai 1875), având un rol important în realizarea României ca stat naţional, precum şi în modernizarea ţării timp de două secole. După o perioadă neagră a istoriei ţării, în care regimul comunist a hăituit membrii şi simpatizanţii partidelor istorice şi a suprimat orice formă de opoziţie la adresa sistemului, am reapărut pe scena politică la 15 ianuarie 1990. Perioada 1990-2010 a însemnat alternanţa putere-opoziţie, în care am reuşit, alături de partenerii noştri, să îndreptam România pe un culoar european, al dezvoltării şi progresului.
În acest moment consider că România are obligaţia să valorifice potenţialul tinerilor şi să îi promoveze în mediile de specialitate din care fac parte. Avem nevoie de profesionişti în domeniul economic, juridic, medical, etc, care să vină cu o nouă mentalitate şi o nouă formă de promovare: meritocraţia şi nu nepotismul. Avem nevoie de o nouă clasă politică după aceleaşi principii ale meritocraţiei şi performanţei. P.N.L a demonstratat că este un partener serios pentru tinerii valoroşi care i-au trecut pragul, promovând la fiecare scrutin electoral pe locuri eligibile consilieri locali, judeţeni, parlamentari, primari.
Obligaţiile noastre sunt atât faţă de societate, cât şi faţa de votanţii noştri, pe care dorim să nu ii dezamăgim şi să îi reprezentăm prin cei mai capabili şi profesionisti membri de partid. De asemenea, avem obligaţia faţă de activiştii noştri să îi încurajăm şi să îi ajutăm să promoveze atât în interiorul partidului cât şi în societate.

În incheiere, vreau să lansez invitaţia tuturor celor care cred în aceste principii liberale şi care cred că este timpul să producem schimbarea ACUM, prin noi înşine, să treacă pragul PNL Iaşi, situat în Podul Roş, pe Şoseaua Naţională, nr. 59.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu